Решетиловка

Объявление

Форум на даный момент закрыт! Обробатываеться администраторами!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Решетиловка » Беседка » Продукты


Продукты

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Где делаете заказ продуктов домой?

0

2

Вот вам ссылка на хорошую сеть магазинов https://varus.ua/ru сама заказываю у них всегда продукты) Я думаю что сейчас время такое, лучше заказывать доставку, что бы лишний раз не подвергать себя контакту с людьми) К тому же это на много удобней, и выгодней)

0

3

marguretta написал(а):

Где делаете заказ продуктов домой?

Обираю онлайн-супермаркети для замовлення.

0

4

Я зазвичай роблю замовлення продуктів додому через Ашан інтернет-магазин https://auchan.zakaz.ua/uk/ . Зручно, коли немає багато часу на похід до магазину. Вони мають широкий асортимент продуктів, від свіжих овочів і фруктів до м'яса та молочних товарів. Доставка завжди приходить у вказаний термін, а співвідношення ціни та якості мене влаштовує. Відсутність черг і зручність онлайн-замовлень роблять процес покупок набагато легшим та приємнішим.

0

5

Добрий день! Чи можете порадити, де в Києві можна замовити скумбрію в томатному соусі з овочами на доставку? Хотілося б спробувати такі консерви.

0

6

Добрий день! Щодо доставки скумбрії в томаті я особисто не замовляла, але чула, що знайомі замовляли на сайті smaktradytsii.com. Там, мабуть, можна знайти інформацію щодо цих консервів. Раджу Вам перейти за посиланням https://smaktradytsii.com/production/sk … z-ovochami та дізнатися там усі подробиці щодо замовлення та доставки скумбрії з овочами у Києві.

0

7

Заказываю из Сильпо чаще всего.

0

8

Я по інтернету продукти не люблю замовляти, особливо якщо це харчування. Бо мені треба подивитися на якість, на терміни придатності, тощо.
Але якщо це щось таке, що в магазинах немає, як от ягідний чай від Yogoda. Або ціни в інтернеті можна знайти більш вигідні, то звісно, онлайн покупки тоді будуть найкращим варіантом.
До того ж, в мене є декілька улюблених магазинів, де я постійно купую продукти з доставкою, тому тільки їм довіряю.

0


Вы здесь » Решетиловка » Беседка » Продукты