Решетиловка

Объявление

Форум на даный момент закрыт! Обробатываеться администраторами!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Решетиловка » Техника » курсы


курсы

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

привет подскажите где можно найти хорошие курсы онлайн английского языка

0

2

привіт, ось раджу вам подивитися програму цих курсів https://lee.org.ua/ У них і викладачі гарні

0

3

А есть для детей какие-то курсы ит?

0

4

Я занимаюсь программированием уже больше десяти лет. Сын тоже начал интересоваться, но я не сразу придал этому значение, думал, что несколько раз позанимаюсь с ним и все. Но потом с женой записали его на компьютерные курсы для детей https://excklusiveit.com/ так как у меня был важный проект и я не мог этому уделять много времени. Школа прекрасная, преподаватели интересно преподносят материал, сын с удовольствием посещает занятия.

0

5

Мне сейчас только курсов в придачу не хватает.

0

6

Добрий ранок, шановні форумчани! Можливо, хтось з вас може порекомендувати якісні онлайн-курси з проектного менеджменту в Україні? Я в пошуках навчання, що допоможе мені покращити свої навички у цій області.

0

7

Привіт! Моя подруга зараз навчається на курсах з проектного менеджменту в бізнес-школі Laba, і вона задоволена. Можливо, тобі варто просто перейти на їхній веб-сайт https://laba.ua/lecture/business-and-ma … management і дізнатись усі подробиці про доступні курси самостійно. Там є інформація про програму, тренерів і багато інших важливих деталей.

0

8

Онлайн курси від CHI IT Academy відкриє корисні двері у цікавий світ сучасних технологій як IT для початківців, так і вже досвідчених фахівців. Це пізнавальне навчання гарантує охопити невідомі горизонти та надзвичайні можливості не для тих, хто тільки починає освоєння IT сфери, але і хоче вдосконалити себе в ній. Бажаєте вивчити основи програмування чи дізнатися, як ефективно використовувати набуті знання на практиці. Успішні ментори розкажуть вам про основні поняття та нададуть ключові навички, щоб ви могли впевнено крокувати у світ IT-технологій. Ми пропонуємо зрозумілі та цікаві матеріали, що спеціально адаптовані для новачків. Легко освоюйте основи програмування, розробки веб-сайтів та аналізу даних разом з нашими експертами. Освітня платформа https://chiacademy.software/ дозволить вам стати частиною динамічного IT-світу та реалізувати свій потенціал у цій захопливій сфері.

0


Вы здесь » Решетиловка » Техника » курсы