Решетиловка

Объявление

Форум на даный момент закрыт! Обробатываеться администраторами!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Решетиловка » Беседка » Система вентиляції та кондиціонування


Система вентиляції та кондиціонування

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Потрібні фахівці із монтажу систем вентиляції та кондиціонування, підкажіть до кого краще звернутися?

0

2

Доброго дня, із цього питання Вам краще звернутися до інженерів компанії "Vent", вони на професійному рівні займаються проектуванням та установкою систем вентиляції та кондиціонування повітря https://vent.te.ua/ Фахівці працюють у приміщенніх різного типу та виконують навіть дуже складні проекти. Ви можете звернутися до них за консультацією, вони все підрахують та складуть кошторис.

0

3

Дуже рекомендую компанію https://ventpro.com.ua/, яка робила нам проект вентиляції. Врахували всі норми та побажання, все прекрасно вписалось в нашу стилістику, плюс вони сам виробники вентиляційного обладнання, тому проект, обладнання та установка вентиляції вийшов в оптимальному співвідношенні ціна-якість-терміни  :cool:

0

4

Дуже рекомендую компанію https://ventpro.com.ua/ робили нам проект вентиляції. Врахували всі норми та побажання, все прекрасно вписалось в нашу стилістику, плюс вони сам виробники вентиляційного обладнання, тому проект, обладнання та установка вентиляції вийшов в оптимальному співвідношенні ціна-якість-терміни  :cool:

0


Вы здесь » Решетиловка » Беседка » Система вентиляції та кондиціонування